Release notes 6.5.0

Wat is er nieuw in de laatste update van de software van Climatools? Je leest het in de release notes!

De release van september is live! Deze maand zijn er op basis van jullie feedback updates aan de planning en verbeteringen aan de werkbon toegevoegd. De belangrijkste aanpassingen sommen we hieronder voor je op:

 

Planning

  • Je kan nu in de planning op Projectnummer zoeken en filteren.
  • De opgegeven afwezigheid in het persoonlijk profiel van de monteur wordt nu ook weergeven in de planning.
  • Het inplannen van een monteur die niet beschikbaar is (buiten werkuren of afwezig) geeft een waarschuwing

Werkbonnen 

  • Bij een werkbon die zonder verantwoordelijke monteur is aangemaakt, wordt de eerste monteur die de bon in uitvoering neemt automatisch de verantwoordelijke monteur.
  • Het is nu mogelijk om in te stellen (via Instellingen) hoe ver van tevoren een herhalende werkbon weer toegevoegd moet worden aan de werkvoorraad. 

Overige

  • De kolom namen zijn nu beter zichtbaar in de Installatie Rapport PDF
  • In je instellingen kan je nu ‘text’ type input verwijderen van het formaat in de werkbon instellingen 
  • Wachtwoorden veranderen werkt nu weer zoals behoren (zonder foutmelding).
  • Bij het aanmaken van een nieuw object op een installatie wordt het object gelijk weergegeven zonder een scherm refresh nodig te hebben.

 

Blijf op de hoogte

Misschien heb je al gemerkt dat Climatools ook notificaties heeft. In de Notificaties (rechtsboven) houden wij je op de hoogte van nieuwe features, onderhoudsmomenten, en alles wat er voor jou toe doet.

Vooruitzicht

Bij Climatools blijven wij onze software ontwikkelen. Afgelopen en komende maand zijn wij hard bezig met het ondersteunen van installatiegroepen, Cv-ketels en de checklijsten m.b.t. de gasketelwet (BRL-6000-25). Wij blijven ook bezig met andere handigheden op basis van de feedback van onze gebruikers. Heb je feedback of goede ideeën? Wij horen het graag! Stuur ons een bericht via de Supportknop in Climatools.

Support

Heb je een vraag of hulp nodig? Gebruik dan de Support widget binnen Climatools of stuur een mail naar support@climatools.nl. Op deze manier komt je vraag meteen bij de juiste afdeling terecht en kunnen we zo spoedig mogelijk met jouw verzoek aan de slag. Ook hebben wij een serie ‘how-to’ videos gemaakt over de functionaliteiten van de Climatools software. Mocht je een opfrisser nodig hebben, dan kun je deze video’s op ons YouTube kanaal bekijken. Wil je een notificatie ontvangen voor alle nieuwe video’s die wij publiceren? Abonneer je dan op ons kanaal!

Climatools logo

Stationsplein 45 D1.126


3013 AK Rotterdam


Nederland

010-7620858


info@climatools.nl