Voor wie is de software van Climatools?

Voor welke bedrijven en installateurs is Climatools nu eigenlijk een perfecte match? We zetten het voor je op een rij.

 

 

De meest gebruiksvriendelijke tool voor de branche

De software van Climatools is bedacht door installateurs uit de branche. En dat merk je. Veel handelingen in de software behoeven geen uitleg voor installateurs omdat deze zo veel mogelijk een reproductie van de letterlijke handelingen op de werkvloer zijn. 

 

 

Dé administratietool voor ZZP’ers

Climatools heeft een groot aantal ZZP-ers onder haar klanten. De feedback die wij krijgen is dat de software niet alleen overzicht geeft, maar ook tijd bespaart met het verwerken van gegevens en het uitdraaien van rapportages. De zekerheid dat je voldoet aan de BRL geeft onze klanten ook rust. Het basis pakket is het meest populair onder de ZZP’ers. 

 

 

Klein tot middelgroot bedrijf

Efficiënt werken. Dat een een grote drijfveer voor het digitaliseren van de administratie. Dat je bij Climatools niet alleen je f-gassen administratie op orde hebt, maar door de verschillende modules ook je workflow kunt digitaliseren is een pluspunt voor onze klanten. Planning, logboeken, werkbonnen, je gereedschap; je kunt het allemaal vinden in het populaire professional pakket.  

 

 

Grote bedrijven

Bij grote bedrijven is de integratie van alle bedrijfsprocessen een belangrijke reden om voor Climatools te kiezen. Deze klanten werken met tientallen gebruikers in verschillende gebruikersrollen. De vloeiende samenwerking tussen de werkvloer en kantoor is een belangrijke reden voor de keuze voor Climatools. Het enterprise pakket met of zonder white label is de meest uitgebreide pakketkeuze.

 

 

Bedrijven zonder bedrijfs f-gassen certificaat

Dat het team van Climatools goed op de hoogte is van de situatie uit de branche, zie je niet alleen terug in de software. Inmiddels weten klanten hun vragen over het bedrijfs F-gassen certificaat ook bij Climatools neer te leggen. Wij denken dan ook graag mee en bieden een luisterend oor. 

 

Climatools biedt hulp aan bij het behalen van je bedrijfscertificaat en het invullen van je handboek. Dat scheelt tijd en stress. Interesse? Lees hier meer!

 

 

CV installateurs

Door de Gasketelwet die sinds 1 april 2023 van kracht is, is Climatools een interessante partner voor CV-installateurs. Met de software van Climatools voldoe je automatisch aan de meest actuele wet- en regelgeving. Bovendien stroomlijn je je workflow met de handige modules zoals werkbonnen en gereedschap. Climatools biedt ook een speciaal begeleidingstraject voor installateurs die hun CO-certificering moeten behalen. Lees hier meer over!

 

 

Gratis proberen?

Ontdek alle voordelen van Climatools en boek een gratis en vrijblijvende online demo. De demo duurt 30 minuten en boek je online, wanneer het jou uitkomt.

 

 

Climatools logo

Stationsplein 45 D1.126
3013 AK Rotterdam
Nederland

010-7620858
info@climatools.nl