Ontdek 7 voordelen van Climatools

Wil jij ook stressvrije audits en automatisch voldoen aan de BRL100? Ontdek de 7 voordelen van Climatools software voor de koude- en klimaatinstallateur in dit handige overzicht.

 

1: Bespaar tijd en zorgen

Met een koudemiddelenbalans die op orde is bespaar je naast tijd ook zorgen. Weten wanneer het tijd is voor controle en onderhoud aan een installatie? Climatools vertelt het je ruim op tijd.

 

 

2: Voldoe automatisch aan de BRL100

Met eenvoudig te downloaden rapportages en automatische meldingen voldoe je te allen tijde aan de meest actuele wet- en regelgeving zoals de nieuwe BRL100.

 

 

3: Altijd én overal up-to-date

Onderweg, op een klus of op kantoor. Je hebt altijd inzicht in de laatste gegevens, actueel voorraadbeheer en werkprocessen. Jij en je collega’s kunnen overal mutaties maken en inzicht krijgen in werkbonnen, planning, rapportages, balansen en logboeken. Of het nu op een mobiel, tablet, laptop of desktop is.

 

4: Stressvrije audits en controles

Download in een handomdraai heldere overzichten en actuele rapportages. Tel daar de kloppende logboeken bij op en jouw jaarlijkse audit is voortaan stressvrij.

 

 

 

5: Afgestemd op de installateur

Climatools is gemaakt voor installateurs en dóór installateurs. Zij zijn onze oren en ogen in het veld en houden ons continue op de hoogte van actuele ontwikkelingen uit het vakgebied.

 

 

6: Kind kan de was doen

We hebben Climatools zo ontwikkeld dat je er makkelijk, snel én logisch mee werkt. Je hebt geen omkijken naar systemen of updates. Climatools werkt vanuit de cloud. Je werkt altijd met de meest recente versie en je gegevens zijn altijd up-to-date en beschermd. De software is eenvoudig, maar heeft veel meer onder de motorkap dan je denkt.

 

 

7: Voordelig en passend

Je bent altijd voorzien van een oplossing die past. Behoefte aan één enkele gebruiker of een paar dozijn? Van omvangrijk beheer tot een handvol installaties? Climatools past zich simpel aan naar jouw behoefte. Zo betaal je alleen voor wat je gebruikt.

 

 

Probeer Climatools gratis

Je ontdekt de voordelen van Climatools het beste door het te ervaren. Meld je aan op de website voor een gratis en vrijblijvende proef­periode. Je kunt natuurlijk ook altijd direct contact met ons opnemen.

 

Climatools logo

Stationsplein 45 D1.126
3013 AK Rotterdam
Nederland

010-7620858
info@climatools.nl