Tijdens de VSK 2018 lanceert Climatools de publieke versie van de gelijknamige online oplossing. De software helpt installatiebedrijven werkzaamheden te stroomlijnen en efficiënter te werken. Met de specifieke module voor de administratie van koudemiddelen is Climatools bijzonder geschikt voor professionals die werken met F-gassen.

Vraag uit de branche

Het ontbreken van goede oplossingen voor koudemiddelenregistratie stond aan de basis van de software. Jan-Paul Monster, oprichter van Climatools: “Uit de branche kwam steeds weer de vraag naar een tool die deze administratie naadloos en eenvoudig maakt. Installateurs willen een gebruiksvriendelijke oplossing die altijd en overal beschikbaar is. Die voldoet aan de wetgeving en daarnaast veilig en schaalbaar is. Climatools voorziet in die behoeften.”

 

Gebruiksvriendelijk

Het gebruiksgemak van het pakket is volgens Jan-Paul één van de grootste voordelen: “Als gebruiker werk je met Climatools bijna vanzelf. Een intuïtieve interface, slimme velden en intelligente koppelingen zorgen voor snelle invoer en helpen fouten voorkomen. Een verademing voor de monteur die in de koude wind op tien hoog aan het werk is. Maar ook voor de planner die direct inzicht heeft in werkzaamheden en voorraden.”

 

Climatools op de VSK

Climatools is aanwezig op de VSK 2018, de grootste vakbeurs voor de installatiebranche in Nederland. Deze vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht van 6 t/m 9 februari 2018. Tijdens de beurs is Climatools te vinden in hal 11, standnummer 11.G018. Meer informatie op de website: https://climatools.nl of via t.010 762 0858.