Je was misschien één van de bezoekers afgelopen dagen. Of je komt vandaag of morgen nog even langs. De beurs is nog niet ten einde. Maar voor een tussenbalans is het hoogste tijd. Want voor ons kan de VSK 2018 niet meer stuk. Hoe dat komt? Door de fijne, enthousiaste, kritische, praat- en luistergrage, maar bovenal vriendelijke bezoekers.

VSK 2018: spannend

We grepen met Climatools de VSK aan om onze oplossing voor koude- en klimaatinstallateurs te lanceren. Spannend, want je kunt nog zoveel onderzoeken, uitgebreid testen en te horen krijgen dat je een uniek antwoord hebt op pijnpunten in de branche. Uiteindelijk draait het om de daadwerkelijke gebruiker.

 

Koudemiddelenregistratie in belangstelling

De afgelopen dagen spraken wij talloze toekomstige gebruikers. En kregen we de tijd om te laten zien wat we voor ze kunnen oplossen. Vooral op het gebied van koudemiddelenregistratie was de belangstelling groot. We zijn ontzettend trots en blij met de vele positieve reacties. Tientallen bezoekers besloten zelfs na een korte demo al over te gaan naar de digitale workflow van Climatools!

 

Waardevolle opmerkingen en kritiek

Vanzelfsprekend waren er ook kritische vragen en opmerkingen. Die hebben ons ook blij gemaakt. Ze geven ons nog beter inzicht in wat installateurs missen en nodig hebben om hun werkdag nog slimmer en efficiënter in te richten. Waardevol, want alleen zo kunnen we onze ambitie om de meest gebruiksvriendelijke oplossing voor de koude- en klimaatinstallateur te bieden waar maken.

Bezoekers bedankt! We zien je graag nog vandaag of morgen op de VSK! Registreer je nu nog gratis voor een toegangskaart.