Voor welke bedrijven en installateurs is Climatools nu eigenlijk een perfecte match? We zetten het voor je op een rij.

De meest gebruiksvriendelijke tool voor de branche

De software van Climatools is bedacht door installateurs uit de branche. En dat merk je. Veel handelingen in de software behoeven geen uitleg voor installateurs omdat deze zo veel mogelijk een reproductie van de letterlijke handelingen op de werkvloer zijn. 

Dé administratietool voor ZZP’ers!

Climatools heeft een groot aantal ZZP-ers onder haar klanten. De feedback die wij krijgen is dat de software niet alleen overzicht geeft, maar ook tijd bespaart met het verwerken van gegevens en het uitdraaien van rapportages. De zekerheid dat je voldoet aan de BRL geeft onze klanten ook rust. Het basis pakket is het meest populair onder de ZZP’ers. 

Klein tot middelgroot bedrijf

Efficiënt werken. Dat een een grote drijfveer voor het digitaliseren van de administratie. Dat je bij Climatools niet alleen je f-gassenadministratie op orde hebt, maar door de verschillende modules ook je workflow kunt digitaliseren is een pluspunt voor onze klanten. Planning, logboeken, werkbonnen, je gereedschap; je kunt het allemaal vinden in het populaire professional pakket.  

Grote bedrijven

Bij grote bedrijven is de integratie van alle bedrijfsprocessen een belangrijke reden om voor Climatools te kiezen. Deze klanten werken met tientallen gebruikers in verschillende gebruikersrollen. De vloeiende samenwerking tussen de werkvloer en kantoor is een belangrijke reden voor de keuze voor Climatools. Het enterprise pakket met of zonder whitelabel is de meest uitgebreide pakketkeuze. 

Bedrijven zonder bedrijfs f-gassencertificaat

Dat het team van Climatools goed op de hoogte is van de situatie uit de branche, zie je niet alleen terug in de software. Inmiddels weten klanten hun vragen over het bedrijfs F-gassencertificaat ook bij Climatools neer te leggen. Wij denken dan ook graag mee en bieden een luisterend oor. 

Climatools biedt hulp aan bij het behalen van je bedrijfscertificaat en het invullen van je handboek. Dat scheelt tijd en stress. Vul dit formulier in en we nemen zsm contact met je op om je te voorzien van gratis en vrijblijvend advies.

CV installateurs

Door de toekomstige BRL6000-25 is Climatools een interessante partner voor CV-installateurs. Met de software van Climatools voldoen je automatisch aan de meest actuele wet- en regelgeving. Bovendien stroomlijn je je workflow met de handige modules zoals werkbonnen en gereedschap. 

Gratis proberen?

Probeer onze software eenvoudig uit met het gratis Lite pakket. Alle functionaliteiten van het CRM en de koudemiddelenadministratie onbeperkt gratis te gebruiken voor één gebruiker en met een max van 10 installaties.

Boek een demo

Ontdek alle voordelen van Climatools en boek een gratis en vrijblijvende online demo. De demo duurt 30 minuten en boek je online, wanneer het jou uitkomt.