Contact

Met Climatools willen we je het zo makkelijk mogelijk maken. Daarom staan we dagelijks voor je klaar om je ondersteuning te geven.

Sales

Wil je Climatools gratis uitproberen? Een demo boeken? De voordelen van Climatools voor jouw organisatie op een rijtje zetten? Neem contact op met onze sales afdeling.

010-7620858
sales@climatools.nl

Support

Heb je een vraag over de software of hulp nodig? Mail ons of stel je vraag via de chatfunctie. Zo kunnen we zo spoedig mogelijk jouw verzoek aan de slag. 

Instructievideo’s
support@climatools.nl

Algemeen

Heb je een algemene vraag over Climatools? Zie je mogelijkheden tot samenwerken? Of wil ben je van de pers? Neem dan contact op via ons algemene e-mailadres.

info@climatools.nl

Veelgestelde vragen

Jouw vraag niet beantwoord? Geen zin om te zoeken? Neem direct contact met ons op: support@climatools.nl

Algemeen

Wat heb ik nodig om Climatools te gebruiken?

Climatools gebruik je gewoon in je browser op een pc, laptop of tablet met internetverbinding.

Kan ik Climatools koppelen aan andere software?

Ja. Met de API is het mogelijk om allerhande koppelingen te maken naar bijvoorbeeld je boekhoudpakket, planningssoftware of ERP-systeem.

Hoe snel kan ik met Climatools aan de slag?

Wil je vandaag nog aan de slag en is het een werkdag? Dan ben je zo aangesloten.

Hoe veilig is het gebruik van Climatools?

De bedrijfskritische gegevens die zijn opgeslagen in Climatools zijn vanzelfsprekend veilig. Daarbij maken we gebruik van de meest geavanceerde beveiligingstechnieken en worden er dagelijks backups gemaakt van jouw data.

Is het mogelijk Climatools in onze huisstijl te gebruiken

Ja. Climatools is aan te passen naar jouw huisstijl. Voor bedrijven of organisaties die Climatools beschikbaar willen maken voor hun eigen klanten is er de mogelijkheid voor white labeling van het pakket.

Specifiek

Wat is CRM?

CRM staat voor Customer Relationship Management. Binnen het CRM-systeem van Climatools beheer je eenvoudig je klanten en daarbij behorende gegevens.

Kan ik een koudemiddelen administratie importeren?

Ja. Je kunt alleen geen complete administratie importeren. Maar na het afsluiten van je bestaande koudemiddelenadministratie kunnen we je huidige voorraad koudemiddelen en cilinders zo overzetten in Climatools. Je kunt dan gelijk aan de slag.

Helpt Climatools bij het implementeren van de software?

Nee, dat is niet nodig. Climatools werkt namelijk direct en vanuit ‘de cloud’. Door de intuïtieve interface is Climatools makkelijk te gebruiken.  Vanzelfsprekend helpen we je graag op weg met onze telefonische of online helpdesk. Ook is het mogelijk om trainingen te organiseren voor jou en je collega’s.

Kan ik Climatools gebruiken binnen mijn opleiding?

Ja. Climatools is voor opleiders  gratis te gebruiken binnen F-gassenopleidingen. Neem gerust contact met ons op.  Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Helpt Climatools met het F-Gassen certificaat aanvragen?

Ja. Binnen Climatools werken specialisten op het gebied van koude-, klimaat- en installatietechniek. Zij kunnen je praktische ondersteuning geven bij het verkrijgen van certificeringen het opzetten en optimaliseren van processen en werkinstructies.

Climatools BV

Stationsplein 45 D1.126
3013 AK Rotterdam
Nederland

010-7620858
info@climatools.nl

Neem je voorsprong!

Innovatief blijven ondernemen, handige tips & tricks en op de hoogte blijven van de wetgeving? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en je mist niets!

De nieuwe BRL100 in 7 punten

De nieuwe BRL100 in 7 punten

Wat betekent de nieuwe BRL100 voor jou als koude- of klimaatinstallateur? Vanaf 1 april 2020 treedt een nieuwe BRL100 in werking. Dit is versie 2.0 en  vervangt versie 1.2, die vanaf 1 mei 2017...

Lees meer