Onze diensten

Voldoe met Climatools aan de Gasketelwet

De Gasketelwet verplicht alle bedrijven en ZZP’ers die werken met gasverbrandingsinstallaties om vanaf 1 april 2023 een BRL 6000-25 of K25000 bedrijfscertificering op zak te hebben. Om ervoor te zorgen dat je de juiste certificering op zak hebt voor jouw werkzaamheden, kun je nu samen met Climatools het BRL 6000-25 certificeringstraject starten. Hiermee krijg je toegang tot alle kennis, tools en support die je nodig hebt om succesvol je audit door te komen. Daarnaast ben je met onze software verzekerd van een administratie die voldoet aan de laatste regelgevingen.

Kies het traject dat bij jou past

Groepssessie

Behaal zorgeloos je BRL 6000-25 in onze groepssessie

Introductie Gasketelwet & handboek

Tijdens de digitale groepssessie leer je alles over de Gasketelwet en de eisen en regelgevingen die komen kijken bij een BRL 6000-25 bedrijfscertificering. Daarnaast wordt samen het hele BRL 6000-25 handboek doorgelopen en ingevuld.

Certificering aanvraag en papierwerk

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, voorziet Climatools je niet alleen van de juiste tools en informatie, maar zorgen we er ook voor dat je audit bijtijds is aangevraagd.

Training in CO-administratie

Een belangrijk onderdeel van de Gasketelwet is de administratie die daarbij komt kijken. In de groepssessie nemen we je stap-voor-stap door alle modules van de Climatools software heen.

1-op-1 vragen uur met QVOX

QVOX is een gecertificeerde instantie van experts op het gebied van certificeringen binnen de installatietechniek. Ook zij weten alles van de BRL 6000-25, en kunnen je helpen met alle vragen die je nog hebt na de groepssessie.

Handige pre-audit checklijsten

Met de professionele pre-audit checklijsten bereid je je zorgeloos en tot in de puntjes voor op je BRL 6000-25 audit. 

1-op-1 begeleiding

Start je 1-op-1 traject voor bedrijfsspecifieke begeleiding

1-op-1 introductie Gasketelwet & handboek

Tijdens de 1-op-1 sessie leer je alles over de Gasketelwet en de eisen en regelgevingen die komen kijken bij een BRL 6000-25 bedrijfscertificering. Daarnaast wordt samen het hele BRL 6000-25 handboek doorgelopen en ingevuld.

Certificering aanvraag & papierwerk

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, voorziet Climatools je niet alleen van de juiste tools en informatie, maar zorgen we er ook voor dat je audit bijtijds is aangevraagd.

Training in CO-administratie

Een belangrijk onderdeel van de Gasketelwet is de administratie die daarbij komt kijken. We nemen je stap-voor-stap door alle modules van de Climatools software heen in onze 1-op-1 sessie, zodat je meteen aan de slag kunt.

Bedrijfsspecifiek advies & support

In ons 1-op-1 begeleidingstraject krijg je persoonlijk advies en support voor al je algemene en bedrijfsspecifieke vragen omtrent de Gasketelwet en de eisen die daar voor bedrijven bij komen kijken.

1-op-1 consult & pre-audit

Om er zeker van te zijn dat je goed bent voorbereid op je BRL 6000-25 audit kun je samen met een BRL 6000-25 expert een pre-audit doorlopen. Zo weet je exact waar je nog aan moet werken om je uiteindelijke audit succesvol door te komen.

Meer over de Gasketelwet

De Gasketelwet is in oktober 2020 in werking getreden met als doel het aantal koolstofmonoxidevergiftigingen sterk te verminderen. Elk jaar overlijden er tientallen mensen door een koolmonoxidevergiftiging en raken er nog eens honderden gewond. Ongeveer de helft van alle gevallen van koolmonoxidevergiftiging wordt veroorzaakt door een onjuist geïnstalleerde en/of onderhouden cv-installatie. Om ervoor te zorgen dat er veiliger en duurzamer wordt gewerkt met gasverbrandingsinstallaties zoals cv-ketels, verplicht de Gasketelwet monteurs om vanaf 1 april 2023 een BRL 6000-25 certificering te bezitten. Kleinere bedrijven kunnen als alternatief kiezen voor de K25000 certificering van KIWA.

Meer info? Neem contact met ons op info@climatools.nl of bel ons op +31 10 762 08 58

Neem je voorsprong!

Innovatief blijven ondernemen, handige tips & tricks en op de hoogte blijven van de wetgeving? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en je mist niets!

De nieuwe BRL100 in 7 punten

De nieuwe BRL100 in 7 punten

Wat betekent de nieuwe BRL100 voor jou als koude- of klimaatinstallateur? Vanaf 1 april 2020 treedt een nieuwe BRL100 in werking. Dit is versie 2.0 en  vervangt versie 1.2, die vanaf 1 mei 2017...

Lees meer