Features

Klanttoegang

Werk je veel aan installaties waarbij er ook voor de klant een logboekverplichting is? De klanttoegangmodule biedt hier uitkomst. Als extra service naar je klant kan je doormiddel van deze module klanten direct online toegang geven tot alles wat er met zijn/haar installatie gebeurd. Zo hebben ze inzicht in de meest recente logboeken met rapportages, onderhoudsintervallen en periodieke controles.

Offline modus

Als klimaatinstallateur sta je vast wel eens op een dak. Of werk je ergens achteraf of in de kelder van een gebouw. En daar heb je niet altijd bereik. Gelukkig is niet meer doorwerken nu verleden tijd. Climatools introduceert namelijk de offline modus. Hiermee kun je gewoon doorgaan met het updaten van je werkbon of het uitvoeren van mutaties. De software van Climatools slaat offline al je gegevens op en verwerkt deze meteen als je weer online bent. Hierdoor kun jij gewoon doorwerken, ook al heb je geen bereik.

Objecten

In de installatiemodule is het mogelijk objecten toe te voegen aan je installatie. Handig omdat het uitzoeken van welke BC controller, bediening of binnendeel nu bij welk buitendeel hoort, vanaf nu verleden tijd is.

Objecten kunnen onbeperkt worden toegevoegd en ook weer verwijderd, indien nodig. Je kunt ze voorzien van een eigen objectnummer of ze hetzelfde installatienummer geven als het buitendeel. Per object is het mogelijk een label uit te printen met QRcode. Zo weet je meteen bij welke installatie het object hoort.

API & Webhooks

Via de API en de webhook API is het eenvoudig om koppelingen met externe software te bewerkstelligen. Zo kan Climatools bijvoorbeeld aansluiten op bestaande ERP of boekhoudpakketten. Op deze manier voorkom je dubbele invoer en missende gegevens en kan je gebruik blijven maken van je favoriete tools.

Wil je weten hoe je Climatools kunt koppelen met jouw bedrijfssystemen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

Hoe weet je of Climatools bij jou past? Juist, gewoon door te proberen. En daar doen wij niet moeilijk over! Probeer geheel vrijblijvend uit! 

Kies het pakket wat het beste bij jou past!

Bekijk onze tarieven voor meer informatie over de kosten en features