Planning

Een visueel overzicht van je werkzaamheden

Met de module Planning van Climatools ben je altijd op de hoogte van alle lopende werkzaamheden op dit moment, inclusief die van je collega's.

Planning

Plan je werkzaamheden in

Een goede planning is het halve werk, en de Planning module van Climatools maakt dit een fluitje van een cent. Zo heb je altijd een overzicht van waar je monteurs nu mee bezig zijn en wie er tijd heeft om die urgente storing meteen op te pakken. Doordat je per monteur het rooster kunt instellen, zie je in één oogopslag wie er op dat moment beschikbaar is. Je sleept zo eenvoudig de juiste monteur op de juiste dag en tijd.

Planning

Je planning altijd up-to-date

Klussen bewerken doe je door dubbel te klikken op het item in je agenda. Lopen klussen uit? Je herplant ze in een handomdraai. Uiteraard werkt de Module Planning naadloos samen met de andere modules binnen Climatools. Zo kun je per taak gemakkelijk doorklikken naar de werkbon die daaraan is gekoppeld.

Ontdek de andere modules in de software

Bekijk onze veelgestelde vragen

Support

Een van de dingen die Climatools onderscheid van de rest is het feit dat we de administratieve rompslomp die komt kijken bij het behalen van een certificering van je overnemen. Zo heb je alle tijd om je te focussen op de voorbereiding op je audit en zorgen wij voor de rest.

 

Software algemeen

De software van Climatools hoef je niet apart te downloaden, en kun je gemakkelijk op elk moment gebruiken in je browser op een pc, laptop, tablet of zelfs je smartphone, zolang er maar een internetverbinding is. 

 

Het is mogelijk om koppelingen te maken naar bijvoorbeeld je boekhoudpakket, planningssoftware of ERP-systeem. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

 

Wil je vandaag nog aan de slag en is het een werkdag? Dan ben je zo aangesloten. Het enige wat jij hoeft te doen is het uitkiezen van het juiste pakket, en wij zorgen voor de rest. 

 

Privacygevoelige gegevens die zijn opgeslagen in Climatools zijn vanzelfsprekend veilig. Daarbij maken we gebruik van de meest geavanceerde beveiligingstechnieken en worden er dagelijks beveiligde back-ups gemaakt van jouw data. Climatools wordt gehost in Nederlandse datacentra voorzien van o.a. ISO 27001 voor beveiligingsmanagement en ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement.

 

Ja. Climatools is aan te passen naar jouw huisstijl. Voor bedrijven of organisaties die Climatools beschikbaar willen maken voor hun eigen klanten is er de mogelijkheid om het pakket volledig te personaliseren.

 

Omdat Climatools direct vanuit ‘de Cloud’ werkt is een implementatie niet nodig. Door de intuïtieve interface is Climatools makkelijk te gebruiken. Uiteraard helpen we je graag op weg via onze telefonische of online helpdesk. Ook is het mogelijk om trainingen te organiseren voor jou en je collega’s.

 

Dat kan zeker. Climatools is voor opleiders gratis te gebruiken in f-gassen en Gasketelwet opleidingen. Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 

Contact

Stationsplein 45 D1.126

3013 AK Rotterdam

Nederland

010-7620858

info@climatools.nl

Climatools logo

Over ons