Bezoek Climatools
op de VSK 2018 in Jaarbeurs Utrecht

Climatools: dé online oplossing voor koude- en klimaatinstallateurs

Bezoek de VSK

Logo VSK

Op zoek naar een oplossing om je dagelijkse werkzaamheden te stroomlijnen? Bezoek dan zeker stand 11.G018 tijdens de VSK beurs in Utrecht. Met Climatools heb je altijd en overal toegang tot de meest belangrijke bedrijfsgegevens. Met de specifieke module voor koudemiddelregistratie voldoe je eenvoudig aan de wetgeving. Kom zeker even langs tijdens de VSK of neem contact met ons op voor meer informatie!

Gratis toegang VSK

Plattegrond VSK

Een plattegrond van de gehele VSK kun je verkrijgen op de beurs. Je vindt Climatools bij de Lucht- en koudetechniek, in hal 11. Download hier de plattegrond van deze hal. We zien je graag op de VSK!

Openingstijden VSK

De VSK beurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht van dinsdag 6 februari t/m vrijdag 9 februari. De VSK is geopend tussen 10:00 en 18:00 uur. Op donderdag 8 februari zelfs tot 20:30 uur!

Gratis registeren
voor de VSK

Climatools biedt je toegang aan tot de VSK 2018. Registreer je nu hier voor je gratis toegangskaarten voor de VSK. Je registratie wordt per mail verzonden. Op de beurs kun je dan een persoonlijke toegangsbadge ophalen.

Gratis toegang VSK

Meer weten?

Wil je meer weten over Climatools en geen updates missen? 
Lees nu meer over Climatools en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Climatools.nl