Release notes 7.14.0

Wat is er nieuw in de laatste update van de software van Climatools? Je leest het in de release notes!

Het is het begin van de maand, dus is er weer een release! De grote feature deze maand is de release van de Exact CRM integratie! De belangrijkste aanpassingen en verbeteringen sommen we hieronder voor je op. Vergeet niet jouw browser te verversen om de meest recente updates in Climatools te zien!

 

Exact CRM Integratie

  • Je kan nu gebruik maken van de CRM-integratie met Exact Online met het Pro- en Enterprisepakket! Met de Exact Online integratie van Climatools kan je makkelijk CRM-gegevens uitwisselen tussen Climatools en Exact Online. Zie onze blog post voor meer informatie over hoe je deze integratie kan aanzetten.

 

Werkbonnen

  • Er zijn verschillende updates gemaakt aan de gasinstallatie werkbonnen. De nieuwbouw installaties checklijst is ingekort, de teksten zijn aangepast en een paar nieuwe vragen zijn toegevoegd.
  • Bij de hercontrole na reparatie vraag, als “N.V.T.” is geselecteerd, komt nu de juiste tekst op de werkbon PDF terecht.
 

Cilinders

  • In de cilinder details, alleen bedrijven die gemarkeerd staan als “Leverancier” worden in het “Leverancier” veld getoond.


Installaties

  • Het installatie scherm en de functionaliteit is herschreven om het meer efficiënt te maken. Er zijn geen functionele veranderingen maar de functies zijn meer efficiënt en toekomstbestendig.

      

Mutaties

  • Het is nu mogelijk om een mix cilinder leeg te pompen naar een lege retour cilinder – of een retour cilinder die enkel één koudemiddel bevat.

 

CRM

  • Bij het koppelen van een relatie aan een bedrijf is de functie nu niet meer een verplicht veld.
  • Relaties en bedrijven klanten kunnen nu als “Leverancier” en/of “Klant” worden gemarkeerd. Alle huidige Relaties en bedrijven hebben de tag “Klant” al gekregen en alle bedrijven die worden gebruikt als leverancier in de cilinder details hebben de “Leverancier” tag gekregen.

Blijf op de hoogte

Misschien heb je al gemerkt dat Climatools ook notificaties heeft. In de Notificaties (rechtsboven) houden wij je op de hoogte van nieuwe features, onderhoudsmomenten, en alles wat er voor jou toe doet.

 

Vooruitzicht

Bij Climatools blijven wij onze software ontwikkelen. Wij blijven bezig met handigheden op basis van de feedback van onze gebruikers. Heb je feedback of goede ideeën? Wij horen het graag! Stuur ons een bericht via de Supportknop in Climatools.

 

Support

Heb je een vraag of hulp nodig? Gebruik dan de Support widget (waarin wij ook een FAQ hebben) binnen Climatools, stuur een WhatsApp bericht naar ons, of stuur een mail naar support@climatools.nl. Op deze manier komt je vraag meteen bij de juiste afdeling terecht en kunnen we zo spoedig mogelijk met jouw verzoek aan de slag. 

Ook hebben wij een serie ‘how-to’ videos gemaakt over de functionaliteiten van de Climatools software. Mocht je een opfrisser nodig hebben, dan kun je deze video’s op ons YouTube kanaal bekijken. Wil je een notificatie ontvangen voor alle nieuwe video’s die wij publiceren? Abonneer je dan op ons kanaal!

Contact

Stationsplein 45 D1.126

3013 AK Rotterdam

Nederland

010-7620858

info@climatools.nl

Climatools logo

Over ons