Gereedschappen & apparatuur

Al je tools en hun huidige status in 1 overzicht.

Benieuwd waar jouw gereedschappen zich op dit moment bevinden en wanneer het tijd is voor een kalibratie? Je vindt het allemaal in de module gereedschappen.

Gereedschappen

Tijd voor een kalibratie?

Je gereedschappen en apparatuur moeten altijd optimaal werken. En om te voldoen aan de regelgevingen omtrent het werken met f-gassen en/of gasinstallaties is nauwkeurigheid van je apparatuur een vereiste. Je registreert in de module Gereedschap eenmalig je apparatuur en gereedschap. Climatools houdt automatisch het keuringsinterval in de gaten en waarschuwt je op tijd voor herkeuring of kalibratie met een melding en een rood icoon.

Gereedschappen

Welke tool bij welke monteur?

Je kunt eenvoudig een gereedschap toewijzen aan een van de monteurs binnen de software. Ook is het mogelijk om niet-specifieke elektrische gereedschappen en bijvoorbeeld ladders en trappen op te nemen. Gereedschappen kun je eenvoudig toevoegen aan je werkbon, zodat je precies weet waar, wanneer en welk gereedschap is gebruikt bij een specifieke installatie.

Ontdek de andere modules in de software

Bekijk onze veelgestelde vragen

Support

Een van de dingen die Climatools onderscheid van de rest is het feit dat we de administratieve rompslomp die komt kijken bij het behalen van een certificering van je overnemen. Zo heb je alle tijd om je te focussen op de voorbereiding op je audit en zorgen wij voor de rest.

 

Software algemeen

De software van Climatools hoef je niet apart te downloaden, en kun je gemakkelijk op elk moment gebruiken in je browser op een pc, laptop, tablet of zelfs je smartphone, zolang er maar een internetverbinding is. 

 

Het is mogelijk om koppelingen te maken naar bijvoorbeeld je boekhoudpakket, planningssoftware of ERP-systeem. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

 

Wil je vandaag nog aan de slag en is het een werkdag? Dan ben je zo aangesloten. Het enige wat jij hoeft te doen is het uitkiezen van het juiste pakket, en wij zorgen voor de rest. 

 

Privacygevoelige gegevens die zijn opgeslagen in Climatools zijn vanzelfsprekend veilig. Daarbij maken we gebruik van de meest geavanceerde beveiligingstechnieken en worden er dagelijks beveiligde back-ups gemaakt van jouw data. Climatools wordt gehost in Nederlandse datacentra voorzien van o.a. ISO 27001 voor beveiligingsmanagement en ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement.

 

Ja. Climatools is aan te passen naar jouw huisstijl. Voor bedrijven of organisaties die Climatools beschikbaar willen maken voor hun eigen klanten is er de mogelijkheid om het pakket volledig te personaliseren.

 

Omdat Climatools direct vanuit ‘de Cloud’ werkt is een implementatie niet nodig. Door de intuïtieve interface is Climatools makkelijk te gebruiken. Uiteraard helpen we je graag op weg via onze telefonische of online helpdesk. Ook is het mogelijk om trainingen te organiseren voor jou en je collega’s.

 

Dat kan zeker. Climatools is voor opleiders gratis te gebruiken in f-gassen en Gasketelwet opleidingen. Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 

Contact

Stationsplein 45 D1.126

3013 AK Rotterdam

Nederland

010-7620858

info@climatools.nl

Climatools logo

Over ons