Kom Samen Met Climatools Naar De 10e Editie van de Gasco Pompdag

Climatools is trots om deel uit te maken van de 10de editie van de Gasco Pompdag, georganiseerd door Gasco Nederland N.V., jouw vertrouwde leverancier in koel- en lastechniek sinds 1992. Op 5 april 2024 in Delft, nodigt Gasco je uit voor een dag vol innovatie, kennisuitwisseling en netwerkmogelijkheden.

Over Gasco

Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1992, heeft Gasco Nederland N.V. zich gevestigd als een pijler van betrouwbaarheid en expertise in de koeltechniek. Vanuit hun hoofdvestiging in Delft bedienen ze klanten in Nederland en België met een breed assortiment van hoogwaardige producten, waaronder koelgassen, technische gassen, koudedragers, PU-schuimkits, en innovatieve koeltechnische gereedschappen. De toewijding van Gasco aan persoonlijke service en deskundig advies heeft hen tot een geliefde partner in de branche gemaakt.

Waarom de Gasco Pompdag een must-attend event is

De Pompdag brengt professionals uit de installatie- en koeltechniek samen voor een dag vol kennis en netwerken. Dit jaar, ter ere van de 10de editie, belooft Gasco een nog grotere en betere ervaring, inclusief:

  • Gratis testen van je vacuümpomp: Aangeboden in samenwerking met Yellow Jacket, dit is een perfecte kans om ervoor te zorgen dat je gereedschap in topconditie is.
  • Deskundig advies: Het team van Gasco en andere aanwezige experts, waaronder Climatools, staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Of je nu meer wilt weten over de nieuwste koelgassen, technische gassen, of geïnteresseerd bent in de regeneratie van koudemiddelen, de Pompdag is dé plek voor innovatie.
  • Netwerkmogelijkheden: Ontmoet vakgenoten, wissel ideeën uit, en bouw relaties op die je carrière en bedrijf vooruit kunnen helpen met een hapje & drankje.

Climatools: Jouw partner in certificering en software

Naast de focus op Gasco en de waardevolle diensten en producten die zij bieden, is Climatools aanwezig om te onderstrepen hoe essentieel het is om bij te blijven met certificeringen en administratieve processen in onze snel veranderende branche. Ontdek onze software en diensten die ontworpen zijn om je bedrijf efficiënt en conform de regelgeving te houden.

Praktische Informatie

  • Datum: 5 april 2024
  • Tijd: Vanaf 14:00 uur
  • Locatie: Rotterdamseweg 219b 2629 HE Delft

Sluit je aan bij ons op de Gasco Pompdag 2024 voor een dag die belooft niet alleen informatief maar ook inspirerend te zijn. We kijken ernaar uit om je daar te ontmoeten en samen de toekomst van koeltechniek te verkennen.

Schrijf je in voor de tiende editie van de Gasco Pompdag 2024!

Contact

Stationsplein 45 D1.126

3013 AK Rotterdam

Nederland

010-7620858

info@climatools.nl

Climatools logo

Over ons