Over ons

De meest gebruiksvriendelijke tool voor de branche

Bij Climatools staat een optimale gebruikers- en klantervaring op nummer 1. En dat zie je terug in onze software en services. Onze missie? Tevreden gebruikers die efficiënter werken dankzij onze software.

 

De eerste versie

Er komt een hoop kijken bij een correcte installatie administratie. Door de constante aanpassingen in de wet omtrent richtlijnen en regelgevingen binnen de installatietechniek zie je soms door de bomen het bos niet meer. Maar daar heeft Climatools wat op gevonden. Onze administratie software is ontworpen en ontwikkeld voor en door installateurs. Hierdoor is het ons gelukt om een gebruiksvriendelijke software te ontwikkelen die perfect aansluit bij de dagelijkse werkzaamheden van de monteur op de werkvloer. 

Optimaal gebruiksgemak

Met de praktische kennis uit de branche en de waardevolle feedback van onze klanten door de jaren heen werd de software passend gemaakt. Zo kun je binnen de softwareomgeving bijvoorbeeld letterlijk je cilinder pakken en deze naar een monteur slepen en vice versa. Zo is de software een zo realistisch mogelijke reproductie van de letterlijke handelingen op de werkvloer. 

slepen

Certificeringen

Dat het team van Climatools goed op de hoogte is van de situatie uit de branche, zie je niet alleen terug in de software. Zo kun je ervoor kiezen om samen met Climatools de certificering te behalen die past bij jouw werkzaamheden, of je nu actief bent in de warmtetechniek of koudetechniek. Met onze tot in detail uitgewerkte ondersteunings- en begeleidingstrajecten, behaal je moeiteloos je BRL 100, BRL 6000-25/K25000, of je STEK certificering en nemen wij alle administratieve rompslomp van je over.  

 

handboek
Climatools logo

Stationsplein 45 D1.126

3013 AK Rotterdam

Nederland

010-7620858

info@climatools.nl

Over ons