Rapporten

Een volledig overzicht van je installaties en koudemiddelen.

In de Rapporten module van Climatools vind je een overzicht van je geregistreerde installaties en koudemiddelen in een bepaalde tijdsperiode. En met 1 druk op de knop download je een volledig PDF document van je administratie.

module rapporten

Rapporten

Een volledig PDF document

In de module Rapporten vind je een overzicht van je koudemiddelen en installaties. Door te filteren tussen twee specifieke data, krijg je alle werkzaamheden binnen die tijdsperiode te zien. Met 1 druk op de knop download je je overzicht in PDF-vorm. In dit document vind je onder andere:

  • Je f-gassen balans
  • Je koudemiddel balans
  • Je inkoop
  • Een emissierapportage
  • CO2-equivalenten
  • Installatie registraties
  • Correcties

Ontdek de andere modules in de software

CRM & Gebruikers

Een volledig overzicht van al je klant- en bedrijfsrelaties en andere Climatools gebruikers binnen jouw pakket.

Installaties

Van koelinstallaties tot cv-ketels en overige installaties. Voeg ze eenvoudig toe in de installatie module.

Koudemiddelen

Creëer een concreet overzicht van al je f-gas voorraden, koudemiddel mutaties, cilinder uitgiften en meer.

Gereedschappen & apparatuur

Al je gereedschappen en hun status in 1 handig overzicht. Tijd voor een onderhoudsbeurt? De software stuurt je een reminder.

Planning

Houd al je taken bij de hand en weet altijd waar je monteurs op dat moment mee bezig zijn in de planning module.

Werkbonnen & checklijsten

Loop stap-voor-stap je installaties door met handige checklijsten die voldoen aan de BRL 100 en de Gasketelwet.

Bekijk onze veelgestelde vragen

Support

Een van de dingen die Climatools onderscheid van de rest is het feit dat we de administratieve rompslomp die komt kijken bij het behalen van een certificering van je overnemen. Zo heb je alle tijd om je te focussen op de voorbereiding op je audit en zorgen wij voor de rest.

 

Software modules

Ja, dat kan in de module Rapporten. Hier selecteer en download je gemakkelijk een PDF-versie van jouw installatie administratie over een bepaalde periode. 

 

In de module Gereedschappen en Apparatuur vind je een uitgebreid overzicht van al je gereedschappen en hun huidige status. Staat er een groen vinkje achter? Dan is je gereedschap in goede staat. Een oranje icoon geeft aan dat het binnenkort tijd is voor een onderhouds- of kalibratie beurt. Een rood icoon betekent dat je gereedschap zo snel mogelijk gekalibreerd moet worden en tot die tijd niet gebruikt mag worden. 

 

Jazeker. In de Installatie module van de software kun je nu naast koelinstallaties ook gasverbrandingsinstallaties, overige installaties en installatie-groepen aanmaken, dus ook een gasketel. De checklijsten in de software zijn ook voor gasinstallaties afgestemd op de laatste wet- en regelgevingen omtrent de Gasketelwet. Zo weet je zeker dat je installaties in orde zijn. 

 

 

 

Dat kan. In de Installatie module van de software kun je nu ook twee installaties onder een groep registreren. Zo kun je een hybride installatie aanmaken door een koelinstallatie en gasinstallatie onder dezelfde groep op te slaan. 

 

De checklijsten in de Climatools software zijn geïntegreerd om werkzaamheden nauwkeurig en kwalitatief uit te voeren en documenteren. De checklijsten voldoen aan de laatste regelgevingen binnen de Gasketelwet en de beoordelingsrichtlijnen omtrent het gebruik van f-gassen. Zo loop je stap voor stap je installaties door en weet je zeker dat alles in orde is. 

 

 

CRM staat voor Customer Relationship Management. Binnen het CRM-systeem van Climatools beheer je eenvoudig je klanten en de daarbij behorende gegevens. Zo heb je altijd een inzicht in je bedrijfsrelaties, je klanten en alle installaties en logboeken die daaraan gekoppeld zijn.

 

Om een bedrijfscertificering te behalen voor de Gasketelwet moet je als ZZP’er of bedrijf een certificeringstraject doorlopen. Deze bestaat uit een theorie-examen en een audit op locatie met een gecertificeerde instelling.  Je kunt je BRL 6000-25 nu ook samen met Climatools halen in de vorm van individuele begeleiding voor bedrijfsspecifieke vragen.

 

Climatools logo

Stationsplein 45 D1.126
3013 AK Rotterdam
Nederland

010-7620858
info@climatools.nl