Werkbonnen

Registreer je werkzaamheden met handige checklijsten.

In de Werkbonnen module van Climatools voeg je eenvoudig je werkzaamheden toe en weet je dat je met de checklijsten altijd voldoet aan de laatste regelgevingen. 

Werkbonnen

Je werkzaamheden op een rijtje

De Werkbon module van Climatools vervangt de papieren werkbon en is specifiek ontworpen voor installatiebureaus die de buitendienst efficiënter wil inrichten. Alles online én een met een directe koppeling naar de andere Climatools modules. Zo ben je altijd voorzien van de nodige checklijsten, reis- en werktijd registraties en heb je een handig overzicht van de gebruikte materialen. 

Checklijsten

Voldoe aan de BRL 100 & BRL 6000-25

Procedures en werkinstructies zijn gemakkelijk op te volgen door het gebruik van checklijsten. Met de checklijsten in de Werkbonnen module maak en beheer je eenvoudig controlelijsten en wizards voor servicerapporten voor koel-, gas- en klimaatinstallaties. De checklijsten leveren je niet alleen zekerheid en een minimale kans op fouten op. Ze besparen je ook tijd en geld en verhogen de kwaliteit van je dienstverlening. Daarnaast weet je zeker dat je werkzaamheden altijd voldoen aan de laatste wetgevingen binnen je sector. 

Ontdek de andere modules in de software

Bekijk onze veelgestelde vragen

Support

Een van de dingen die Climatools onderscheid van de rest is het feit dat we de administratieve rompslomp die komt kijken bij het behalen van een certificering van je overnemen. Zo heb je alle tijd om je te focussen op de voorbereiding op je audit en zorgen wij voor de rest.

 

Software algemeen

De software van Climatools hoef je niet apart te downloaden, en kun je gemakkelijk op elk moment gebruiken in je browser op een pc, laptop, tablet of zelfs je smartphone, zolang er maar een internetverbinding is. 

 

Het is mogelijk om koppelingen te maken naar bijvoorbeeld je boekhoudpakket, planningssoftware of ERP-systeem. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

 

Wil je vandaag nog aan de slag en is het een werkdag? Dan ben je zo aangesloten. Het enige wat jij hoeft te doen is het uitkiezen van het juiste pakket, en wij zorgen voor de rest. 

 

Privacygevoelige gegevens die zijn opgeslagen in Climatools zijn vanzelfsprekend veilig. Daarbij maken we gebruik van de meest geavanceerde beveiligingstechnieken en worden er dagelijks beveiligde back-ups gemaakt van jouw data. Climatools wordt gehost in Nederlandse datacentra voorzien van o.a. ISO 27001 voor beveiligingsmanagement en ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement.

 

Ja. Climatools is aan te passen naar jouw huisstijl. Voor bedrijven of organisaties die Climatools beschikbaar willen maken voor hun eigen klanten is er de mogelijkheid om het pakket volledig te personaliseren.

 

Omdat Climatools direct vanuit ‘de Cloud’ werkt is een implementatie niet nodig. Door de intuïtieve interface is Climatools makkelijk te gebruiken. Uiteraard helpen we je graag op weg via onze telefonische of online helpdesk. Ook is het mogelijk om trainingen te organiseren voor jou en je collega’s.

 

Dat kan zeker. Climatools is voor opleiders gratis te gebruiken in f-gassen en Gasketelwet opleidingen. Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 

Contact

Stationsplein 45 D1.126

3013 AK Rotterdam

Nederland

010-7620858

info@climatools.nl

Climatools logo

Over ons