Exact Online Integratie

Integreer eenvoudig je Exact Online CRM in Climatools

Met de Exact Online integratie in de software van Climatools importeer je nu eenvoudig je bedrijfscontacten uit Exact Online in de CRM module van Climatools. Zo heb je altijd de juiste relaties en hun informatie bij de hand. De Exact Integratie is alleen beschikbaar voor Pro- en Enterprise-gebruikers.

Voordat je de integratie activeert, lees de FAQ.

Hoe zet ik de integratie aan?

Alleen de abonnement-beheerder kan de integratie aan (of uit) zetten. Weet je niet wie de abonnement-beheerder is voor jouw omgeving? Contacteer dan supportAls abonnement beheerder zie je in het “Instellingen” menu “Integraties“, klik hierop.

 

 

Lees de instructies op de scherm en klik op “INTEGRATIE ACTIVEREN“. Lees voorzichtig de informatie in de pop-up die naar voren komt. Na 10 seconden kan je doorklikken. Log vervolgens in met je Exact Online gebruikersnaam en wachtwoord.

 

Selecteer je Exact administratie en klik op “ADMINISTRATIE ACTIVEREN“. De integratie setup is voltooid! Synchronisatie is begonnen en je kan de logs bekijken om te zien wanneer de bedrijven en relaties van Exact gesynchroniseerd zijn.

support

Hulp nodig?

Mocht je vragen hebben, maak dan gebruik van de Support knop in Climatools of neem contact met ons op via support@climatools.nl.

Fantastisch bedrijf met een geweldig team!
Daan Barten
Daan Barten
2024-02-09
Zowel BRL-100 als CO Certificering snel gehaald bij Climatools, erg tevreden over de persoonlijke begeleiding. De software doet zijn werk en ik kan zorgeloos mij focussen op m'n zaak en m'n klanten.
Vincent Gaemers
Vincent Gaemers
2024-01-08
Hier en daar enkele verbeterpunten in de communicatie. Het belangrijkste is dat Climatools er wel voor heeft gezorgd dat de certificering goed verlopen is.
Tim
Tim
2023-09-05
Overgestapt van Climapulse naar climatools, hier geven ze wel service en kwaliteit, reageren snel en correct op vragen. Zo komen we de audits wel door.
Gerard Scholten
Gerard Scholten
2023-05-26
Zeer goed bedrijf, Climatools helpt ons goed op weg naar het behalen en gebruiken van de tools binnen de organisatie. Ga zo door!
Mink De gooijer
Mink De gooijer
2023-05-26

Contact

Stationsplein 45 D1.126

3013 AK Rotterdam

Nederland

010-7620858

info@climatools.nl

Climatools logo

Over ons