Climatools, Alklima, Remeha en Gasco op de Installatie Vakdagen

Samenwerken voor Succes: Ontmoet Onze Partners en Gebruikers op de Installatie Vakdagen 2024

Certificering

Van 10 tot 12 september staat Team Climatools op de Installatie Vakdagen, en we zijn niet alleen! Onze vertrouwde partners van Gasco zijn ook van de partij, evenals tevreden Climatools gebruikers Remeha en Alklima.

Plan je werkzaamheden Climatools
August 29, 2024
Tijdsbesparing met Climatools
2
min leestijd
Climatools
Auteur:
Climatools

Samenwerken voor Succes: Ontmoet Onze Partners op de Installatie Vakdagen 2024

We zijn verheugd om samen met enkele van onze belangrijkste partners aanwezig te zijn op de Installatie Vakdagen 2024. De Vakdagen bieden een geweldige kans om onze samenwerkingen in de spotlight te zetten en te laten zien hoe we gezamenlijk bijdragen aan innovatie en efficiëntie in de installatiebranche. Onder onze partners bevinden zich Gasco, specialist in koudemiddelen, en onze gewaardeerde klanten Remeha en Alklima, die niet alleen al jaren met onze software werken, maar dit jaar ook optreden als sponsors van het evenement.

Schrijf je in voor de Installatie Vakdagen via de onderstaande knop.

Bezoek de Vakdagen!

Samen Staan we Sterker

Onze samenwerking met Gasco is gericht op het bieden van betrouwbare koudemiddelen voor installatiebedrijven. Gasco levert hoogwaardige producten die cruciaal zijn voor de dagelijkse werkzaamheden in de klimaattechniek. Door onze krachten te bundelen, kunnen we een naadloze integratie van producten en diensten bieden die jouw werkzaamheden makkelijker maken.

Daarnaast zijn we trots op onze langdurige relaties met Remeha en Alklima, twee van Europa's grootste spelers in de verwarmings- en klimaattechniek. Beide bedrijven maken al jaren gebruik van de software van Climatools om hun installatieprocessen te optimaliseren en te voldoen aan de strenge eisen van certificeringen zoals BRL 100 of BRL 6000-25/K25000. Deze partners dragen bij aan onze gezamenlijke missie om de installatiebranche te voorzien van efficiënte, duurzame en wettelijk conforme oplossingen.

Gasco en Climatools Slaan de Handen Ineen

Bij Climatools werken we nauw samen met Gasco om installateurs de beste tools en producten te bieden. Maar dat is niet alles! We organiseren samen met Gasco een speciale gasinkoop-actie. Dit is je kans om koudemiddelen van topkwaliteit te kopen tegen een scherpe prijs. Hieronder vind je de prijzen van vorige maand:

Koudemiddel Prijs per kilo (exclusief BTW)
R32 €30
Propaan €16
CO2 €5,5

*Let op! De bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op de dagprijs op het moment van het schrijven van dit artikel en kunnen daardoor afwijken. De betaling wordt voldaan middels een iDeal link.

Meer weten over de gasinkoop actie? Stuur een mail via de onderstaande knop voor meer informatie. Of kom langs bij onze stands en ontdek wat we samen voor je kunnen betekenen.

Koop je koudemiddelen

Bezoek Onze Stands!

Om het volledige scala aan oplossingen te ontdekken, moedigen we je aan om zowel onze stand als die van onze partners te bezoeken. Je vindt ons bij stand 5B09, terwijl Gasco, Remeha, en Alklima op de volgende locaties te vinden zijn:

  • Gasco: Standnummer 4B05
  • Remeha: Standnummer 4B16
  • Alklima: Standnummer 4D14

Kom langs om te ontdekken hoe onze expertise jouw bedrijf kan helpen groeien!

Climatools
Geschreven door:
Climatools

Climatools is een uitgebreide software- en serviceoplossing op maat gemaakt voor professionals in de klimaattechnologie in Nederland, met als doel het installatiebeheer te vereenvoudigen en het naadloos behalen van certificeringen te vergemakkelijken.

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en advies op maat.

Neem contact op

Climatools Blogs

Tips, tricks, trends en nieuws 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de klimaattechniek.

STEK en BRL 100 certificering

Het Verschil tussen de BRL 100 en STEK-certificering: Wat Moet je Weten?

Wat is het verschil tussen een STEK-, en BRL 100-bedrijfscertificering? En wat is het voordeel van beide certificeringen? Je leest het in onze blog.

F-gassen-certificering
BRL 100
STEK-certificering
Certificering
Meer lezen
Climatools, Alklima, Remeha en Gasco op de Installatie Vakdagen

Samenwerken voor Succes: Ontmoet Onze Partners en Gebruikers op de Installatie Vakdagen 2024

Van 10 tot 12 september staat Team Climatools op de Installatie Vakdagen, en we zijn niet alleen! Onze vertrouwde partners van Gasco zijn ook van de partij, evenals tevreden Climatools gebruikers Remeha en Alklima.

Administratiesoftware
Certificering
Duurzaamheid
Meer lezen
De voordelen van Climatools op de Installatie Vakdagen in Hardenberg

Wat Je kunt Verwachten bij Onze Stand op Installatie Vakdagen 2024

Je vindt Climatools dit jaar van 10 tot 12 september op de Installatie Vakdagen in Hardenberg bij stand 5B09, waar we je graag laten zien hoe onze nieuwste innovaties jouw werk makkelijker kunnen maken.

Certificering
Administratiesoftware
Duurzaamheid
Meer lezen
No items found.
Klimaattechniek installatieprofessional
JAN
FEB
MAR
APR

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief 

Laat hieronder je gegevens achter en mis nooit meer nieuwtjes uit de klimaattechniek, belangrijke software updates, wetswijzigingen, of unieke Climatools win-acties!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.