CRM & Gebruikers

Al je klant- en bedrijfsrelaties bij de hand.

Met de CRM module van Climatools heb je altijd een overzicht van je contacten en koppel je eenvoudig de juiste installatie aan de juiste persoon. Daarnaast zie je in de Gebruikers & Groepen module wie er bij jouw eigen team hoort.

Module CRM

Customer Relationship Management

Inclusief alle contactgegevens

De CRM (customer relationship management) module van Climatools biedt een overzicht in al je zakenrelaties, zowel particulieren als bedrijven. Zo heb je altijd de meest actuele gegevens van je relaties bij de hand. En niet alleen jij, maar ook je collega’s, de buitendienst of je klanten. Op zoek naar een specifieke klant? Met één druk op de knop heb je alle details bij de hand.

Customer Relationship Management

Voeg nieuwe relaties toe

Een nieuwe relatie toevoegen? Dat kan via de knop “Toevoegen +”, waarna je de gegevens van je contact kunt invullen. Daarnaast koppel je het contact eenvoudig aan een bedrijf, zodat je deze later gemakkelijk kunt terugvinden in het scherm Bedrijven in de CRM module.

Module CRM

Gebruikers & Groepen

Jouw organisatie in 1 overzicht

In de module Gebruikers en Groepen vind je een handig overzicht van iedereen in jouw organisatie die ook gebruik maakt van Climatools. Met de toggle knop kun je aangeven of deze werknemer op dat moment actief is. En wil je een nieuwe werknemer toevoegen? Dat kan via de groene knop “Uitnodigen +“, waar je het e-mail adres van de nieuwe gebruiker kunt invullen en een uitnodiging kunt versturen.

Ontdek de andere modules in de software

Bekijk onze veelgestelde vragen

Support

Een van de dingen die Climatools onderscheid van de rest is het feit dat we de administratieve rompslomp die komt kijken bij het behalen van een certificering van je overnemen. Zo heb je alle tijd om je te focussen op de voorbereiding op je audit en zorgen wij voor de rest.

 

Software algemeen

De software van Climatools hoef je niet apart te downloaden, en kun je gemakkelijk op elk moment gebruiken in je browser op een pc, laptop, tablet of zelfs je smartphone, zolang er maar een internetverbinding is. 

 

Het is mogelijk om koppelingen te maken naar bijvoorbeeld je boekhoudpakket, planningssoftware of ERP-systeem. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

 

Wil je vandaag nog aan de slag en is het een werkdag? Dan ben je zo aangesloten. Het enige wat jij hoeft te doen is het uitkiezen van het juiste pakket, en wij zorgen voor de rest. 

 

Privacygevoelige gegevens die zijn opgeslagen in Climatools zijn vanzelfsprekend veilig. Daarbij maken we gebruik van de meest geavanceerde beveiligingstechnieken en worden er dagelijks beveiligde back-ups gemaakt van jouw data. Climatools wordt gehost in Nederlandse datacentra voorzien van o.a. ISO 27001 voor beveiligingsmanagement en ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement.

 

Ja. Climatools is aan te passen naar jouw huisstijl. Voor bedrijven of organisaties die Climatools beschikbaar willen maken voor hun eigen klanten is er de mogelijkheid om het pakket volledig te personaliseren.

 

Omdat Climatools direct vanuit ‘de Cloud’ werkt is een implementatie niet nodig. Door de intuïtieve interface is Climatools makkelijk te gebruiken. Uiteraard helpen we je graag op weg via onze telefonische of online helpdesk. Ook is het mogelijk om trainingen te organiseren voor jou en je collega’s.

 

Dat kan zeker. Climatools is voor opleiders gratis te gebruiken in f-gassen en Gasketelwet opleidingen. Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 

Contact

Stationsplein 45 D1.126

3013 AK Rotterdam

Nederland

010-7620858

info@climatools.nl

Climatools logo

Over ons